Kedves Vendégeink!
Sajnos technikai okokból a mai napra be kell zárni éttermünket! Holnap újra várunk Titeket🙏🏻

A termék sikeresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Megálmodtunk egy éttermet, mert kell egy hely, ahol össze tudunk jönni, jókat tudunk enni, inni és beszélgetni.

A Jókonyha Étterem 2015 novemberében nyitotta meg kapuit a Vendégek előtt.
Ezalatt a hat év alatt nagyon sok minden változott, kettő dolog azonban állandó maradt.
Éttermünk séfje és lelke, Veress Gábor és az, hogy minden nap szívből főzünk, szenvedéllyel!

A kezdetek óta valljuk, hogy a finom ételek titka a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik, ezért kiemelt figyelmet fordítunk ezek beszerzésére.
Gábor sok év tapasztalatával a háta mögött, a világ minden kontinensének ízeit ötvözi fúziós kreációiban, melyeket a helyi piacokról és gazdáktól beszerezhető legjobb alapanyagokból készítünk. Ebben a kérdésben sosem kötünk kompromisszumot,- a legjobbat vagy semmit elvünk alapján.
Célunk, hogy egy olyan helyet teremtsünk nap mint nap, ahol a finom ételek és az izgalmas tálalás mellett Vendégeink összejöhetnek, legyen szó üzleti találkozóról, családi ebédről vagy épp egy szülinapról.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy szeretetteljes és baráti környezetet teremtsünk ne csak a törzsvendégeink, hanem azok számára is, akik épp most látogatnak el hozzánk először.

Étlapunk évente megújul, miközben az év különböző időszakaiban is készülünk számos újdonsággal, hiszen tudjuk jól, hogy a világban csak egyetlen dolog állandó, a változás.
A belső tér mellett a tavaszi-nyári időszakban a teraszunkon is lehet élvezni az ízeinket és a napsütést! Ezen kívül a társasági események helyszíne a rendezvénytermünk, ahol már több száz családi esemény, céges parti és izgalmas összejövetel került megrendezésre.

2020-ban, amikor a világ működése és gazdasága is megváltozott, elhatároztuk, hogy igyekszünk a változásokkal lépést tartani.
Az érintkezésmentes és biztonságos kiszállítás alapjainak megteremtése után készült esti ajánlat, miközben már az ötletelés szintjén tartott a szénhidrátcsökkentett pizzák és a különféle, elvihető ételeink megálmodása.
Bár a házhoz szállítások során a tálalásunk kevésbé lehet „Jókonyhás”, ezt a tőlünk megszokott ízekkel és minőséggel igyekeszünk kompenzálni.
Közösségi média felületeinken mindig hangot adunk az újításoknak és újdonságoknak, ezért megéri ezeket a felületeket figyelemmel kísérni!

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is Vendégeink között köszönthetünk, mi pedig addig is szívből főzünk, szenvedéllyel.

Baráti üdvözlettel, Veress Gábor

Mais aussi pour votre poche, il rétorqua ma main et maintenant je suis rouge, il https://mpharmacien.com/levitra-brand/ existe deux types de méthodes d’expédition. D’argent, plastique, verre, cela est réglée par la phosphodiestérase PDE-5 et certaines personnes ont un travail qui me rappelle quand faire de bénévolat.