A termék sikeresen a kosárba került!

Kosár megtekintése Vásárlás folytatása

Megálmodtunk egy éttermet, mert kell egy hely, ahol össze tudunk jönni, jókat tudunk enni, inni és beszélgetni.

A Jókonyha Étterem 2015 novemberében nyitotta meg kapuit a Vendégek előtt.
Ezalatt a hat év alatt nagyon sok minden változott, kettő dolog azonban állandó maradt.
Éttermünk séfje és lelke, Veress Gábor és az, hogy minden nap szívből főzünk, szenvedéllyel!

A kezdetek óta valljuk, hogy a finom ételek titka a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik, ezért kiemelt figyelmet fordítunk ezek beszerzésére.
Gábor sok év tapasztalatával a háta mögött, a világ minden kontinensének ízeit ötvözi fúziós kreációiban, melyeket a helyi piacokról és gazdáktól beszerezhető legjobb alapanyagokból készítünk. Ebben a kérdésben sosem kötünk kompromisszumot,- a legjobbat vagy semmit elvünk alapján.
Célunk, hogy egy olyan helyet teremtsünk nap mint nap, ahol a finom ételek és az izgalmas tálalás mellett Vendégeink összejöhetnek, legyen szó üzleti találkozóról, családi ebédről vagy épp egy szülinapról.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy szeretetteljes és baráti környezetet teremtsünk ne csak a törzsvendégeink, hanem azok számára is, akik épp most látogatnak el hozzánk először.

Étlapunk évente megújul, miközben az év különböző időszakaiban is készülünk számos újdonsággal, hiszen tudjuk jól, hogy a világban csak egyetlen dolog állandó, a változás.
A belső tér mellett a tavaszi-nyári időszakban a teraszunkon is lehet élvezni az ízeinket és a napsütést! Ezen kívül a társasági események helyszíne a rendezvénytermünk, ahol már több száz családi esemény, céges parti és izgalmas összejövetel került megrendezésre.

2020-ban, amikor a világ működése és gazdasága is megváltozott, elhatároztuk, hogy igyekszünk a változásokkal lépést tartani.
Az érintkezésmentes és biztonságos kiszállítás alapjainak megteremtése után készült esti ajánlat, miközben már az ötletelés szintjén tartott a szénhidrátcsökkentett pizzák és a különféle, elvihető ételeink megálmodása.
Bár a házhoz szállítások során a tálalásunk kevésbé lehet „Jókonyhás”, ezt a tőlünk megszokott ízekkel és minőséggel igyekeszünk kompenzálni.
Közösségi média felületeinken mindig hangot adunk az újításoknak és újdonságoknak, ezért megéri ezeket a felületeket figyelemmel kísérni!

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is Vendégeink között köszönthetünk, mi pedig addig is szívből főzünk, szenvedéllyel.

Barátai üdvözlettel, Veress Gábor